Takvask/takbehandling

Takvask
I løpet av tiden som går kan sot, lav og bioavfall samle seg i store mengder på taket, noe som skaper gode forhold for mosevekst. Hvis mosen får vokse på taket kan den forårsake fuktproblemer under taksteinen ved å suge til seg vann og fuktighet. Dette kan i verste fall føre til sprekker i taksteinen om vinteren når moser fryser og utvides. En profesjonell takvask kan forebygge dette og forhindre skader på taket. 

Takrenne er også en kilde til potensielle vannlekasjer, så det er viktig å rense takrenne regelmessig. 

Takbehandling
Selv om du skraper, koster og bruker høytrykksvask på taket, vil mosen raskt begynne å gro igjen. Vi foretrekker og anbefaler derfor å behandle ditt tak for å unngå unødvendig aktivitet som kan skade taket. Dette gjøres ved at vi sprøyter taket med vårt effektive rengjøringsmiddel, skyller av de nødvendige områdene og lar naturen ta hånd om resten. Denne behandlingsmetoden gir en billigere pris og er mer skånsom for taksteinen. Med vår takbehandling vil taket ditt både se flottere ut og ha lengre levetid.

I løpet av 7-12 måneder vil taket være fri for mose og andre skadelige organismer, og vil gi beskyttelse til taket i mange år fremover. 

Vår rengjøringsmetode gir umiddelbare og svært effektive resultater, og fungerer godt på alle typer tak. Selv om mosen har ligget på taket i 10-15 år, vil vår behandling gi synlige forbedringer etter gjennomført behandling. 

 

Kontakt oss i dag for

Gratis befaring eller et uforpliktende tilbud

Vi tar oppdrag i hele Glåmdalsregionen og deler av Viken, og bistår private, næringsvirksomheter og borettslag.