bilde

Hvor mye koster fasadevask?

En ren og velholdt fasade er ikke bare estetisk tiltalende, men det bidrar også til å bevare bygningens struktur over tid. Enten du er en huseier som vurderer å gi hjemmet ditt en oppgradering eller en bedriftseier som ønsker å bevare profesjonaliteten til din virksomhet, er fasadevask et viktig skritt. Men når det gjelder kostnader kan prisen variere avhengig av flere faktorer. Her ser vi nærmere på de viktigste elementene som påvirker prisen på fasadevask.

 1. Bygningens størrelse
  Størrelsen på bygningen er en av de mest åpenbare faktorene som påvirker kostnadene ved fasadevask. Jo større bygningen er, desto mer tid og ressurser kreves for å fullføre jobben. I tillegg vil høyden på bygningen påvirke tilgjengeligheten og dermed kompleksiteten av arbeidet.
 2. Type fasademateriale:
  Fasader kan være laget av forskjellige materialer som tre, murstein, betong, glass eller metall. Hver type materiale krever spesifikke rengjøringsmetoder og produkter. Noen materialer kan være mer sensitive og krever forsiktig håndtering, noe som kan påvirke prisen.
 3. Grad av skitt og forurensning:
  Jo mer skitt og forurensning som har bygget seg opp på fasaden over tid, desto mer tid og innsats vil det ta å rengjøre den grundig. En grundig rengjøring kan kreve spesialbehandling og ekstra arbeid, noe som vil påvirke prisen.
 4. Tilgjengelighet:
  Hvis bygningen har vanskelig tilgjengelige områder eller krever spesialutstyr, f.eks lift, for å nå bestemte områder, kan dette påvirke kostnadene. Tilgjengeligheten spiller en viktig rolle i effektiviteten og omfanget av arbeidet.
 5. Din lokasjon
  Kostnader knyttet til reise vil også være en faktor knyttet til pristilbudet du blir gitt.
 6. Driftskostnader
  Ved siden av ovennevnte faktorer og kostnader er det ingen hemmelighet at bedrifter har andre ulike driftskostnader. Det være kostnader knyttet til utstyr, kontor- og/eller lagerleie, forsikringer, lønn, og andre skatter og avgifter.

  Fasadevask er en investering i utseendet og vedlikeholdet av ditt hjem eller bedriftsbygg. Mens prisene kan variere, er det viktig å vurdere de nevnte faktorene for å få en nøyaktig prisvurdering. Kvalitet koster, og det er derfor viktig å ikke bli blendet av pris ene og alene. Det er desto viktigere å velge en leverandør som sikrer valuta for pengene og en strålende fasade som vil vare i lang tid.

  Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *